marți, 1 noiembrie 2011

Mentalitate "marca inregistrata"- PDL

      

     Intentionez sa scriu aceste cateva randuri pe blogul personal intr-un scurt articol si apoi sa  postez imediat mica mea dilema pe Facebook, cu o evidenta retorica fata de subiect, dar cu vadit interes fata de reactiile pe care ma astept sa le primesc. Asadar sa trec repede la subiect .
           Zilele trecute am sesizat tot pe Facebook, o postare a unei tinere respectabile, cu functie in organizatia de tineret a PDL Braila, pe care va spun cu sinceritate ca o admir pentru daruire si devotament. Aceasta postare aparea sub forma unei chemari  la o campanie contra "invaziei rosii" sau cam asa ceva, adica impotriva PSD-ului local, impotriva caruia emite o serie intreaga de acuzatii, cum ca ar fi aceea, ca a adus orasul intr-o stare deplorabila si asa mai departe.
            Acum, nu ca as tine parte cuiva, fiindca Slava-Domnului, desi suntem in coalitie si ne este interzis de "Protocol" sa ne atacam "partenerii",eu personal diger foarte greu acest mariaj politic, dar tocmai tu, draga domnisoara, o tanara reprezentanta a acelui partid -PDL, care a adus intreaga Romanie intr-o stare deplorabila, te-ai gasit sa protestezi ?
            Este fantastic de interesant si greu de gasit in istorie o mentalitate psiho-politica de acest fel. Toti au aceasi pornire si aceleasi tendinte, de a condamna pe altii in situatia in care tot declinul Romaniei li se datoreaza!
            

Un comentariu:

  1. Cum digeri tu greu acest mariaj politic, cand ai o ruda de gradul intai consilier judetean PSD? Ipocrizia este mare in PNL Braila. De fapt am zis gresit PNL Braila. Este mare peste tot in clasa politica locala si nationala. Tu nu esti decat un alt politician de conjunctura, nascut dintr-o generatie de politicieni corupti si lacomi de imbogatire. Dupa ce vei fi ajuns sus o sa faci si tu ce au facut si ceilalti inaintea ta: iti vei umple buzunarele din banii contribuabililor si orasul asta va fi ca si acum: inapoiat si ocolit de investitori.

    RăspundețiȘtergere