miercuri, 12 ianuarie 2011

RAPORT DE ACTIVITATE

TINERETUL NATIONAL LIBERAL FILIALA BRAILA
18 sept.2010 - 31 dec.2010 


Prezentul raport de activitate bifeaza intervalul de cand a fost ales Biroul Permanent Teritorial respectiv 18 septembrie 2010 si pana la 31 decembrie 2010 .
Perioada premergatoare alegerilor din septembrie, la nivel de tineret, merita evidentiata deoarece ea fost marcata in primul rand de triplarea numarului de membrii in randul TNL si apoi de evaluarea tinerilor si pregatirea alegerilor pentru Biroul Municipal. Au urmat alegerile BPM si implicit definitivarea echipei sub conducerea presedintei Caloianu Irina.
De asemenea tot pana la alegerile din septembrie au avut loc actiuni de genul:
-strangere de ajutoare pentru sinistrati in urma inundatiilor din luna iunie
-strangere de fonduri in fata spitalelor
-ajutorare in rechizite pentru copii fara posibilitati din cartierul Lacu Dulce
-meditatii la sediul din cartierul Obor tot pentru copii fara posibilitati
    A urmat evaluarea tinerilor si pregatirea Conferintei Teritoriale din     18 sept. 2010, care a avut loc la Teatrul Maria Filotti si in urma careia a fost ales Biroul PermanentTeritorial si un nou presedinte in persoana subsemnatului.
    Desfasurarea alegerilor nu ar fi fost statutara, daca in prealabil nu ar fi fost constituite organizatii locale in orasele Ianca, Faurei, Insuratei si in comunele Sutesti, Traianu, Vadeni, Ciocile, Cazasu. Toate aceste constituiri au implicat o munca serioasa avand in vedere individualizarea unui nucleu de initiativa in fiecare localitate si alegerea unui presedinte de organizatie.
    Filiala de tineret a PNL Braila a fost in tot acest timp reprezentata la nivel national in actiunile desfasurate de Biroul National la Sighet, Chisinau, Timisoara, Sibiu.
     Dupa alegerea Biroului Permanent Teritorial au urmat o serie de actiuni cum ar fi:
          -strangere de semnaturi impotriva Robertei Anastase
          -lansarea de scrisori cu ocazia diferitelor zile de nastere a simpatizantilor PNL
          -lansarea de scrisori (cateva mii) cu ocazia Sfantului Mihail si Gavril
          -sustinerea actului cultural prin prezenta unui insemnat numar de tineri liberali la „Zilele Teatrului Brailean”
          -strangere de semnaturi impotriva comercializarii etnobotanicelor
          -sustinerea adeptilor de religie adventista a unui Concert ad-hoc de Craciun
          -sarbatorirea pe Faleza Dunarii a Serbarilor de Boboteaza
          -sustinerea unui eveniment cu prilejul sfarsitului de an, Miss Craciunita TNL, ocazie cu care s-a facut remarcata dimensiunea organizatiei, in jurul a 80-100 de tineri .
    De evidentiat este si crearea blogului Tineretul Liberal Brailean, care astazi reprezinta un mediu informatic de larg interes atat pentru membrii nostrii cat si pentru altii, avand in vedere conexiunea cu mediul informatic extern (Facebook)
    Biroul Teritorial a mai pus bazele a inca patru organizatii comunale, respectiv: Tichilesti, Chiscani, Mircea Voda si Galbenu, unde avem deja nucleu de tineri coordonati de un presedinte.
    Acelasi BPT a pregatit prin munca in teritoriu, constituirea altor organizatii de tineret la: Zavoaia, Viziru, Bordei Verde, Bertestii de Jos, Victoria, Ciresu, s.a , urmand ca in perioada urmatoare sa efectuam alegerea unui presedinte si al unui birou , in fiecare din aceste comune.
     Daca pentru un interval de sase luni, efortul depus de toti acesti tineri, pasionati si responsabili, a fost unul care merita apreciere, atunci cei care ar trebui sa evalueze aceste lucruri, sper sa se convinga de faptul ca Filiala TNL Braila nu a scris istoria in materie de sporirea notorietatii unui partid, dar nici nu poate lasa capul jos fata de indatoririle pe care le-a avut si pe care le va avea in continuare.
      Munca mea in functia de presedinte al organizatiei a fost una cu pasiune si cu sacrificiu, chiar daca nu mereu lucrurile  au functionat cum mi-as fi dorit si daca mai sunt oameni obisnuiti mai mult cu piedicile decat cu sustinerea, ii sfatuiesc sa se uite la gunoiul din ochiul propriu.
     De aceea personal ma declar foarte multumit de activitatea colegilor mei in aceasta perioada si chiar daca intotdeauna este loc de mai bine, sunt convins ca valoarea tinerilor liberali braileni, va pune umarul la atingerea obiectivelor propuse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu